Uutiset

2013 konkurssit

100 suurinta 2013

05.02.2015

Heti eroon (klikkaa)

15.10.2018

Velkojen vanhenemisaikoja

lue lisää ...

Yhteystiedot

Putiikki avoinna:
Arkisin 8.00-17.00
Muuna aikana sopimuksen mukaan

Ilmainen aloituskonsultaatio

Käyntiosoite:
Palkkatilankatu 7, Länsi-pasila
00240 Helsinki

GSM 046 55 13 431

040 375 8340

Konsultti Pekka 0465686382


info@kunnia.fi

Myy yrityksesi meille!

Oman yrityksen myynti on täysin laillista.

Ostamme kaiken - rasituksineen, velkoineen, vastuineen. Vapautamme hallituksen jäsenet ja toimitusjohtajan heti. Ostamme kaikenlaisia yrityksiä velkoineen ja vastuineen. Pääset helposti ja vaivattomasti eroon kannattamattomasta ja velkaisesta/tappiollisesta yhtiöstäsi . Ostamme myös pöytälaatikkoyhtiöt.

Konsulttipalkkiomme on 3000 euroa, soittele

Kun olette maksanut konsulttipalkkiomme ,niin huolenne on ohi, uusi hallitus hoitaa asiat. !
Tervetuloa neuvottelemaan

Voimme tehdä kaupat heti - vaikka tänään, ostaja on yhtiöllesi heti !
Klikkaa tästä tietolomakkeeseen Ilmoita yhtiösi tiedot

Tämä virusaika on yrittäjille katkeraa kalkkia, vaikka viranomaiset lupailee kaikkea hyvää, kuitenkin tuet pitää maksaa pois, eli velkaannut vain lisää, nämä Business finland ja ELY-keskus haluaa jossain vaiheessa rahat takaisin, miten sinun silloin käy. Verottajakin lupaa 3 % korolla maksettuja alveja takaisin tältä vuodelta, tää on varmaan vitsi, kun firmat on kiinni ei alviakaan tarvii maksaa. Paras vaihtoehto on pyyhkästä firma lepikkoon ja jäädä odottelemaan työttömyyskorvauksella parempia aikoja. Saat nukuttua yösi rauhassa.

KONKURSSIEN RAUHOITUS AIKA 31.01.2021 SAAKKA


LAKI 3 § (30.4.2020/291)
Oletus maksukyvyttömyydestä
Velallista on pidettävä maksukyvyttömänä, jos velallinen ilmoittaa olevansa maksukyvytön eikä ilmene erityisiä syitä olla hyväksymättä velallisen ilmoitusta.
Jollei toisin osoiteta, velallista on pidettävä maksukyvyttömänä erityisesti myös, jos:

1) velallinen on lakkauttanut maksunsa; tai

2) ulosotossa on konkurssihakemuksen tekemistä edeltävän kuuden kuukauden aikana ilmennyt, ettei velalliselta kerry varoja saatavan täydeksi suorittamiseksi.

Turha laki !! Konkurssit jatkuu kuten voidaan tilastoista lukea, varmaankin heikoin laki Suomen historiassa...

TEE MIELUUMIN NÄIN:

Perustat uuden yhtiön pöytälaatikkoon odottamaan parempia aikoja. Uuden osakeyhtiön voi perustaa ilman osakepääomaa, et tarvitse edes pankkitiliä. PRH ottaa 275 euroa koko lystistä, halpaa.

KAUPANTEKOTILAISUUS, HALLITUKSEN VAIHTO

Kaupatekotilaisuudessa toimistollamme on aina paikalla ostaja ja uusi hallitus.
Näin voit varmistua, että asiat tulee myös hoidettua.
Hyvä tutustua uuteen hallitukseen ja kertoa yhtiön toiminnasta, vaikka yhtiöillä ei enään jatketakkaan toimintaa, hänen on helppo selvittää pesänhoitajalle konkurssissa, jos firma menisi konkursiin, yhtiön toiminnan ja kirjanpitäjän. Yhtiön omistamat koneet ja kalusto on erittäin tarkeä asia, pesänhoitajaa kiinnostaa yhtiön varastotavarat erittäin paljon ja missä ne sijaitsee, yleensähän ulosottomies on ne jo leimannut ennen konkurssia.
Samalla sovitaan kirjanpidosta ja yleisistä muutoksista, työntekiöiden lopputileistä, irtisanomisista ja palkkaturva-asioista.

LUE TÄMÄ:
Tällä samalla alalla toimii myös muutamia yrityksiä jotka tekevät ns. kaukokauppoja, hommat jää hoitamatta, palkkio pitää maksaa etukäteen. Uusi omistaja joku ulkomaalainen yritys tai henkilö josta kukaan ei tiedä mitään. Välittäjä ei ota vastuuta mistään. Hänhän vain hoiti tämän kaupan, jos ostaja ei tehnyt mitään, niin hän ei ota vastuuta (rahat kyllä kelpaa).
Vaadi aina Suomalaiset ostajat/hallitus, niin kuin meillä on aina ollut.
VARO eteenkin ulkomaalaisia firmoja, Viro-latvia välittäjiä, viranomaiset etsii heitä ja saattohoito oli täysin turha.(rahat meni hukkaan).

Viranomaiset pitää ulkomaalaisten ostoja tekaistuina ja hallituksen muutosta rekisterimerkintävirheenä, miksi ulkomaalainen narkki/juoppo ostaisi Suomalaisen yhtiön sillehän nauraa kaikki, paitsi sinä joka olet maksanut nimiesi puhtaanapidon.. Narkin takia vanha hallitus vastaa kaikesta !
Näin ei käy meidän kanssa asioidessa, meidät saa aina puhelimeen ja toimistomme on avoinna arkisin 8-17, aina saa tulla juttelemaan.

Miten voimme sinua auttaa?

Esimerkiksi näin:

 • Tehdään tilapäinen omistajanvaihdos, jos esim. avioerossa on tapahtuva ositus, jossa rahat menisivät puolisolle
 • Kommandiitti- tai avoimen yhtiön vastuunalaisen yhtiömiehen lisäys tai korvaaminen meidän miehellämme
 • Ostamamme yhtiön toiminta ajetaan heti alas
 • Yhtiösi uusi hallituksen jäsen käy vannomassa ja allekirjoitamassa pesäluettelon
 • Teemme uudet osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, toiminimet, avoimet yhtiöt todella edullisesti
 • Jos yrityksesi kirjanpito on tekemättä (esim. laskut maksamatta tilitoimistoon), laitamme kirjanpidon ajantasalle

Luottotietosi voidaan pelastaa ja lainat siirtää uusiin nimiin (vakuudet)

Pienen paikkakunnan yrittäjän ongelmat

Pienellä paikkakunnalla on leimautumisen vaara, eli kaikki lukee kauppalehteä ja pitäjänlehdessä myös julkaistaan kerran-kaksi kuukaudessa lähipitäjien kaikkien firmojen protestit... Hauskaa, eikö vain?

Jotta voit asioida paikkakunnan kaupoissa ilman tuijottavia ja naureskelevia ihmisiä, niin tee seuraavat asiat:

 • Vie kirjanpito johonkin lähikaupunkiin hoidettavaksi
 • Jos sinulla on maksuvaikeuksia, älä osta lähikaupoista, ettei niihin jää "piikkiä"
 • Muuta yrityksesi kotipaikka muualle
 • Laita firman ajoissa toisten nimiin, pois hallituksesta, pois omistuksesta
 • Yhtiön nimenmuutos
 • Yhtiön myynti. Toiminimi on hankala, sillä jos se meinaa mennä ympäri, niin se kyllä menee...
 • Kommandiittiyhtiössä voi lisätä yhtiömiehiä ja poistaa vanhoja, jako-osuudenmuutos. Sama koskee myös avointa yhtiötä.
 • Osakeyhtiössä vaihdetaan hallitus luotettaviin henkilöihin ja osakkeet vaihtaa omistajaa.

Mitä aikaisemmin otat meihin yhteyttä, sen helpommin saadaan asiat hoidettua kuntoon!

Se tavallinen tarina vararikosta

Eero menetti kaiken
Jyväskyläläisellä Eero Saastamoisella, 55, meni 1980-luvun lopussa hyvin.
Hänellä oli huonekaluliike, maksettu asunto ja maksettu mökki, ja rahaa enemmän kuin velkaa. Sitten Suomeen iski 1990-luvun alussa lama, ja kaikki romahti.
- Otin liikkeen ostoa varten lainan pankinjohtajan toivomuksesta ulkomaisena valuuttana, jolloin korko oli pienempi. Sitten tuli devalvaatio, ja velkaa tuli 30 prosenttia lisää. Korot nousivat 20 prosenttiin, ja pankki muutti velkani automaattisesti kotimaiseksi lainaksi. Liikkeen myynti putosi puoleen, kuten kaikilla muillakin, ja sitten ei enää mikään ollut tasapainossa.

Saastamoinen ei ollut ongelmineen yksin
- Jos illalla myi sohvan, ja sitten lähti aamulla tilaamaan sitä, niin ei sitä firmaa enää ollutkaan. Se oli eilen mennyt konkurssiin. Niitä huonekalutehtaita meni päivittäin nurin. Aikansa kitkuteltuaan Saastamoinen pyysi pankilta pääsyä velkajärjestelyyn, mutta pankinjohtajalta ei herunut myötätuntoa, vaikka Saastamoisen velkojat olisivat olleet valmiita antamaan 80 prosenttia veloista anteeksi.
- Kaksi viimeistä vuotta, 1994-96, haudoin itsemurhaa, se oli aivan karmeaa aikaa. Sairastuin burn-outiin, enkä siltä ajalta esimerkiksi muista, mitä reittiä kuljin töihin ja kotiin. Olin tosi sairas silloin, niin loppu kuin ihminen voi vain olla.
- Jos en olisi lopettanut firmaani, en olisi tässä. Ne olivat vaihtoehtoni silloin: joko tappaa itseni tai lopettaa se yritys. Lopulta totesin, että ei tällä rahalla ole mitään merkitystä, menköön. Jätetään se, mikä on tärkeää, eli perhe.

Velat takaajille
Saastamoinen haki konkurssia vuonna 1996.
- Olin aivan rikki. Asunto ja mökki menivät, ja isäni ja siskoni menettivät molemmat 100 000 markan takauksen. Ei jäänyt kuin perhe, ja vaatteet päälle. En vain jaksanut enää. Toipuminen kesti kauan - nukuin kolme kuukautta ympäripyöreästi, olin niin väsynyt.
- Konkurssi oli lopulta helpotus, mutta sitä edelsi kunniakysymys, että minäkö konkurssiin? Olin seitsemän vuotta yrittäjänä, tein kovasti töitä ja ympärillä oli tutut ja kollegat ja muut, että enhän minä voi mennä konkurssiin. Ajattelin, että minun pitää vaan tehdä 25-tuntista työpäivää ja pistää itseni ihan likoon. Pää alkoi jo mennä sekaisin. Lopulta lääkäri pakotti minut kahdeksi viikoksi pois töistä ja sanoi, että toivottavasti tämä pelastaa edes vähän.
Sairauslomalla Saastamoinen toipui sen verran, että hän pystyi ajattelemaan lopettamista ja sen seurauksia ja puhumaan asiasta perheen kanssa. Sukulaissuhteet eivät kaatuneet takauksiin.
- Isä otti velan ja maksoi sen takauksen aikanaan pois. Siskolla oli sen verran rahaa, että hän pystyi maksamaan sen heti pois. He sanoivat, että he ovat itse tienneet, kun ovat nimensä alle kirjoittaneet. Ei siitä tarvinnut puhua sen enempää, ei mennyt välit sukulaisiin tai mitään. Sitä on moni ihmetellyt.

Häpeä järkytti
Vuonna 1997 Saastamoinen pääsi velkajärjestelyyn, joka loppui 2002. Pankki vastusti velkajärjestelyä viimeiseen asti.
- Sain viisivuotisen nollaohjelman ja sen ajan oli ihmisarvo pois. Pankkikortteja ei saanut, kaikki oli tosi vaikeaa. Hävetti, se häpeä oli ihan järkyttävää.
Nollaohjelmassa Saastamoisen velat annettiin anteeksi. Se oli ainoa vaihtoehto, sillä miehellä ei ollut mitään ylimääräistä tuloa, mistä velkaa olisi voinut lyhentää.
- Vaimonikin oli silloin työttömänä. Tuloni riittivät juuri vuokraan, ruokaan, matkoihin ja tällaisiin. Se oli kitkuttamista, kyllä piti katsoa tarjoukset tarkkaan. Jouduimme muuttamaan pienempään ja halvempaan vuokra-asuntoon, ja kun menin Hyvinkäälle töihin, asuin ensimmäiset kolme kuukautta työpaikan pommisuojassa.

Nyt Saastamoisella on sänkyjä myyvä yritys
- Vähän aikaa oli pelko, että en uskalla uudestaan yrittää, mutta sitten totesin, että en minä työttömänäkään ole, ei se minulle sovi. Enää en pelkää.

Iltalehti 20.8.2011

Pankki kieltäytyi myöntämästä
verkkopankkitunnuksia luottotiedottomalle

Espoolainen Markus Meskus tyrmistyi asioidessaan Espoon keskuksen Osuuspankissa. Pankki kieltäytyi myöntämästä hänelle verkkopankkitunnuksia menetettyjen luottotietojen vuoksi.
- Sehän on peruspalvelu nykyisin, kun maksuautomaatit on hävitetty pääkaupunkiseudulta, Markus sanoo.
Pankissa häntä kehotettiin maksamaan laskunsa konttorissa tai solmimaan suoraveloituspalvelusopimus.
Laskujen maksaminen tiskillä on kuitenkin paitsi vaivalloista, myös todella kallista. Nyt Markuksella ei ole vaihtoehtoa.
- Tämä on täysin eriarvoista kohtelua. Ei kai luottotiedotonta voida tällä tavalla rangaista, Markus ihmettelee.
Pankki kieltäytyi myös myöntämästä hänelle Visa Electron -korttia, jonka hän kuitenkin sai käyttöönsä toisesta konttorista.

Espoon keskuksen Osuuspankista kerrotaan, ettei tällainen käytäntö ole yleinen, vaan taustalla täytyy olla muutakin kuin pelkästään yksi maksuhäiriömerkintä.

Iltalehti 30.06.2011

.