KUN HALUATTE YHTIÖSTÄNNE EROON, OLKAA YHTEYDESSÄ NIIN TEEMME NÄIN:

 

Velkaisen yhtiön osakekannan ostaminen ja hallituksen muutos, yrityksestä eroon heti.

Yhtiön mukana seuraa kaikki velat, mutta jos olette takaajana pankkiveloissa joudutte kyllä takausvastuuseen, pankki ei suostu siirtämään vakuuksia.
Mutta jos teette konkurssin pankki ei saa edes neuvotella teidän kanssa velkojen uudelleenjärjestelystä, missä maksaisitte pitkällä maksuajalla takausvelan pois ja säilyttäisitte luottotiedot.


Kun ostamme  yhtiönne maksamme osakekannasta 10 e, vanha hallitus ja toimitusjohtaja erotetaan, tilalle valitaan Jukka Harju hallitukseen ja varajäseneksi Petri Karvonen jotka alkavat hoitamaan asioita.
Osoitteet ja kaikki yhteystiedot, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostit,siirtyvä toimistollemme Tapulikaupunkiin Maatullinkuja 6, velkojat ei enää häiritse teitä.

Jos konkurssi tulee, hän hoitaa konkurssia, tosin vanha hallitus joutuu yleensä allekirjoittamaan myös pesäluettelon ja selittämään miksi velat lisääntyivät, mutta luottotiedot ja maine menee vain Jukalta, viimeinen hallitus.
Pääsette aloittamaan uuden yhtiön toiminnan ns. puhtaalta pöydältä.

Jukka veloittaa teiltä konsulttipalkkion 3000 €, että ottaa niskoilleen koko firman.

Hoidamme tulevia oikeudenkäyntejä, velkomistuomioita, erotamme työntekijät annamme työtodistukset (palkanlaskijanne tekee mutta Jukka allekirjoittaa ja postittaa), tällöin te ette irtisanoneet henkilökuntaa,  Kasvonne säilyy työntekijöiden mielessä hyvänä , neuvomme työntekijöiden palkkaturvahakemuksen teossa. 

Hallitus alkaa hoitaa asioita, mentävä oikeudenkäynteihin, tehtävä vastineita, haastemiehet ravaa toimistollamme, voutikin haluaa nähdä..
Kun me alamme hoitaa asioita, me myös hoidamme.

Teidän pitää vain huolehtia seuraavista asioista, lopetatte pankkitilit, teetätte kirjanpidon sen kuukauden loppuun kun tehdään kaupat (tai eri sopimus, me teemme)säilytätte kaiken kirjanpitoaineiston. Toimitatte sähköisenä välitilinpäätöksen sähköpostilla.

Kun tulette käymään toimistollamme, teemme ilmoituksen sähköisesti kaupparekisteriin, nykyisen hallituksen jäsenen pankkitunnuksilla tai mobiilitunnistuksella. Kaupparekisterin käsittelyaika 2 päivää ja
huolenne on ohi. Jos yhtiön toiminimi muutetaan niin käsittelyaika on 25 työpäivää.
Takuutyö !
Kaupat voidaan tehdä vaikka tänään. Kaupparekisterimaksun maksaa
myyjä, yleensä 80 €. Jos yhtiön toiminimi muutetaan niin maksu on n. 400 €,
samalla siirretään myös kotipaikka Helsinkiin, jos se ei vielä ole.

Meidän on helpompi hoitaa asioita.

Satojen yhtiöiden ostajina olemme varmasti markkinoiden ykkönen !

Soita ja kysy lisää tai sovi tapaaminen
T. Tapani Parviainen
P. 046 55 13 431
Maatullinkuja 6 E, ovikello, Puistola tapulikaupunki, Helsinki
tilitoimisto/yrityskaupat.
https://www.kunnia.fi

Täytä lomake ja kysy lisää

 

Voit aloittaa työntekijöiden lopputilien antamisen ja työtodistusten kirjoittamisen, lomakkeet löydät tästä